El teu equip de psicòlegs i psiquiatres a Mataró

Dra. Cristina Martínez Viana – Psicologia d’Adults

Nº col·legiada 13803


Sòcia i fundadora del Gabinet Psicològic Mataró. 

Doctora en psicologia. 

Psicòloga general sanitària d’adults. 

Terapeuta cognitivo conductual i terapeuta EMDR.

Tracta les següents especialitats:

– Especialista en Trastorns de la Conducta Alimentària i Obesitat
– Especialista en Addiccions Tòxiques i Addiccions Comportamentals (Joc Patològic i altres socioaddiccions)

– Especialista en Depressió
– Especialista en Trastorns d’Ansietat

– Especialista en el tractament dels Traumes- Especialista en Trastorns de la Personalitat

És psicòloga adjunta del servei de psiquiatria de l’Hospital de Mataró des del 2005. Actualment és psicòloga adjunta de la Unitat de Joc Patològic de l’Hospital de Mataró des de l’any 2011, i va ser psicòloga adjunta del Servei de Drogodependències, de la Unitat d’Aguts, Hospital de Dia i del Centre de Salut Mental d’Adults del mateix hospital des de l’any 2005 fins el 2011.

És Professora Mèdica Associada a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona des de l’any 2013.

Col·laboradora habitual en diversos mitjans de comunicació (Televisió, ràdio i premsa). Va col·laborar setmanalment al programa de televisió “El Trencadís” de 8TV, a la secció ‘El Trencadís Emocional’, programa que s’emetia en directe de dilluns a divendres i on parlava sobre temes propis de la psicologia des de setembre de 2015 fins abril de 2016.

També és la responsable de la secció de psicologia de la Unitat de Cirurgia Barcelona de l’Hospital Universitari Quirón Dexeus on col·labora amb el Dr. Manuel Prados en la realització de l’avaluació psicològica i la teràpia de grup dels pacients intervinguts de cirurgia de l’obesitat.

Va ser coordinadora de la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària, la Unitat d’Obesitat i la Unitat d’Addiccions Comportamentales del servei de psiquiatria i psicologia d’Hospital Universitari Quirón Dexeus des de l’any 2005 fins al 2013.