Benvinguts a Gabinet Psicològic Mataró!

El nostre centre de psicologia, psiquiatria, neuropsicologia i logopèdia t’ofereix totes les solucions que necessites. Estem ubicats al centre de Mataró, tot i que també oferim teràpia online, amb atenció psicològica i psiquiàtrica per a nens, adolescents, adults i parelles. Disposem de més 20 anys d’experiència, amb un equip de psicòlegs, psiquiatres, neuropsicòlegs i logopedes que treballen de forma conjunta per garantir la millor atenció als nostres pacients. Estem especialitzats en Teràpia Cognitiu Conductual, Teràpia Sistèmica, Teràpia Breu Estratègica i Teràpia EMDR. Et donem una resposta totalment personalitzada, amb resultats efectius i ràpids. No dubtis a contactar-nos, estarem encantats de solucionar tots els teus dubtes.

logo_generalitat_ca

Un breu resum …

Els millors tractaments

El nostre equip de psicolegs podrà donar el millor tractament per a l’atenció dels infants, adolescents i adults. Som especialistes en Teràpia cognitivoconductual.

Com treballem

En Gabinet Psicològic Mataró donem molta importància a l’actitud científica, ètica i de màxima professionalitat en l’exercici de la psicologia clínica.

Psicoteràpia en línia

Proporcionem la professionalitat dels nostres psicolegs a tot el món mitjançant el tractament psicològic online, és a dir, a través de videoconferència per internet.

Gabinet Psicològic Mataró

Les millors instal·lacions

Al Gabinet Psicològic Mataró disposem d’unes instal·lacions molt còmodes que garanteixen la màxima confidencialitat i el màxim confort dels nostres pacients.

Vídeos

Blog