10 veritats sobre la Marihuana

A mesura que la percepció pública sobre els perills de la marihuana ha anat disminuint, les persones més joves han començat a experimentar amb la droga. Però l’abús de la marihuana freqüentment condueix a l’abús d’altres drogues més fortes i hi ha una probabilitat molt major d’addicció quan l’ús s’inicia en l’adolescència.

Per ajudar als pares a educar i a protegir als seus fills de l’abús d’una droga que pot semblar inofensiva, però no ho és, s’ha creat el librito d’educació sobre les drogues 10 Coses Que Els Pares Tal vegada No Sàpiguen Sobre La Marihuana. Els pares poden utilitzar aquesta guia per actualitzar el seu propi coneixement sobre els perills de l’abús de la marihuana i després explicar els fets sobre la marihuana als seus fills.

S’inclouen en aquest fullet:

– La marihuana ha demostrat disminuir la capacitat d’una persona per aprendre i tenir èxit.
– Les toxines residuals de la marihuana poden romandre en el cos durant anys.
– La marihuana és molt més potent que fa unes dècades.
– El consum de marihuana resulta en nivells més alts de comportaments de risc, com conduir en estat d’embriaguesa o tenir relacions sexuals sense protecció.

Descarregui aquest librito gratis ara i comenci a tenir converses de sobretaula amb els seus fills. Deles una dada alhora i deixi que ells facin preguntes. En augmentar gradualment la seva comprensió sobre els problemes derivats del consum de marihuana, poden prendre les seves pròpies decisions per mantenir-se sobris quan algú els ofereix la marihuana.