Explorant els processos terapèutics: Un viatge cap al benestar

El procés terapèutic és un tractament realitzat a través de sessions entre un professional de psicologia i el pacient. Aquest procés cerca ajudar la persona a superar situacions que generen malestar, promovent el seu benestar general.

Descobreix la importància d’abordar no només el problema expressat per la persona, sinó també el que genera. Cada procés terapèutic s’adapta a la singularitat de la vivència sense jutjar ni minimitzar. Reconeixem que les persones inicien teràpia per diverses raons, i no només quan hi ha problemes evidents, sinó també a la recerca de creixement personal.

En el nostre enfocament terapèutic valorem la importància de l’enllaç entre el professional i la persona. Aquest enllaç és crucial, ja que la persona se sent valorada, escoltada i reconeguda en el procés de transformació.

És fonamental comprendre que els processos terapèutics no són lineals ni sempre fàcils. En explorar aspectes que han estat guardats per supervivència, és normal experimentar agitació emocional. No idealitzem aquest procés; al contrari, reconeixem que enfrontar el que fa mal és el primer pas per tirar endavant.

Si busques iniciar un procés terapèutic, al Gabinet Psicològic Mataró, el nostre equip treballarà conjuntament per oferir-te la millor atenció. Et convidem a embarcar-te en un viatge cap al benestar emocional i personal!

Cristina Pedrero Torrent, Gabinet Psicològic Mataró