Blog
Tot el que has de saber

QUÈ ÉS LA SÍNDROME POST VACANCES?

Aquesta síndrome es pot produir quan s’han acabat les vacances i hem de tornar a la feina o fins i tot, pot començar a afectar els darrers dies de les vacances, quan la persona comença a ser conscient que les vacances que han estat tan…

Què és i de què s’ocupa la Psicooncologia?

La Psicooncologia és la branca de la psicologia que s'encarrega de l'avaluació, el tractament i el suport tant de les persones afectades de càncer, com dels seus familiars i de l'equip terapèutic involucrat. Per això, aquesta especialitat…

Què és la anosognosia?

El terme que proposem es defineix com l'absència de consciència, per part de la persona, de la seva pròpia malaltia o incapacitat. En un primer moment es va vincular especialment a pacients neurològics, proposant que consistia en una situació…

La por al rebuig

Vivim en un món social. Ens trobem immersos en un entorn on les relacions i interaccions amb els altres són constants, i aquestes ens permeten crear-nos una imatge tant de la gent i context que ens envolta, com de nosaltres mateixos i de la…
adicción pantallas

L’addicció a les pantalles

El món evoluciona ràpidament, i paral·lelament resulta evident l'ampli desenvolupament de noves eines tecnològiques (mòbils, ordinadors, aplicacions, jocs ...), que apareixen amb diferents objectius, sent un d'ells l’"optimitzar"…
expresar

La importància d’exterioritzar

Les persones diferim en el grau amb què comuniquem els nostres pensaments, emocions i inquietuds internes. Si reflexionem sobre això, no aprofundim igual sobre nosaltres mateixos amb un amic o familiar íntim amb el qual ens sentim confiats,…
trauma infancia

El Trastorn d’Estrès Postraumàtic (TEPT) en la infància

Els problemes psicològics i emocionals apareixen en totes les poblacions, i es reparteixen per totes les edats, sense excepció. Encara que en ocasions es manifesten de manera molt similar entre les diferents etapes vitals, en altres ocasions…
Benefit Finding

El Benefit Finding

De vegades sembla que esperem a perdre o a que passi alguna cosa per valorar allò que tenim. És famosa la frase "no valorem a algú o alguna cosa fins que ho perdem". Doncs bé, res més lluny de la realitat, en certs moments aquesta afirmació…
alexitímia

L’Alexitímia

La detecció, i molt menys la comprensió i exteriorització de les nostres emocions no suposa una tasca senzilla. En moltes ocasions ens costa determinar què ens passa, perquè ens sentim de determinades maneres, des de quan, i fins i tot…
ENURESIS

Enuresi: característiques i estratègies d’intervenció

L'emissió repetida d'orina, al llit o a la roba, i de manera voluntària o involuntària, constitueix el que avui dia anomenem Enuresi. Per constituir un trastorn però, ha d'aparèixer un mínim de dues vegades a la setmana durant tres mesos,…
depresión

Què són les depressions atípiques i melancòliques?

La tristesa és una de les emocions més típiques i freqüents de l'ésser humà. Tots, en base a la nostra experiència, podem definir més o menys en què consisteix. Sabem que apareix en moments complicats, com ara quan alguna cosa ens ha…
relajación

Beneficis de la respiració i la relaxació

L'afrontament del malestar, sigui aquest causat per esdeveniments interns (pensaments, dolor físic ...) o externs (discussió amb la parella, problemes a la feina...), es pot fer de diferents maneres. En moltes ocasions busquem trobar una solució…

El nostre centre de psicologia, psiquiatria i neuropsicologia t’ofereix totes les solucions que necessites.

Contacta’ns

Horari

Dilluns a divendres  9:00 a 21:00
Dissabte i diumenge tancat

Més informació